Ons bedrijf

In 1998 is de fundering gelegd van de organisatie, nu bekend als 323 Trading. De organisatie is zeer professioneel, jong en ambitieus en houdt zich bezig met handel in financiŽle producten op de verschillende Europese beurzen.

Het bedrijf telt 8 enthousiaste medewerkers. De structuur van de organisatie is plat te noemen waarbij een handelaar al snel grote verantwoordelijkheid krijgt over de producten die hij handelt. Er wordt gewerkt in teamverband. Dit betekent een nauwe samenwerking en directe communicatie om het resultaat te optimaliseren.

323 Trading heeft lidmaatschappen op de beurzen van Euronext Amsterdam, Parijs, Brussel en TOMX. Op deze markten zijn wij ďMarket MakerĒ. Dit betekent dat wij koop- en verkoop prijzen afgeven in tal van verschillende financiŽle producten.

Op basis van scherpe prijsstellingen en geavanceerde systemen genereren wij onze handelsresultaten. De doelstelling is om inefficiŽnties in de markt uit te arbitreren, waarbij de handelsposities goed beheersbaar blijven.

Untitled Document

323 Trading BV | Nieuwezijds Voorburgwal 120-4 | 1012 SH Amsterdam | Tel: 020-5300380 | Fax: 020-5300388