Vacatures


323 TRADING is een vooruitstrevend en no-nonsense handelshuis, gespecialiseerd in smart arbitrage en market making strategieŽn voor eigen rekening en risico. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en handelen op verschillende Europese beurzen.
323 Trading behoort tot de grootste liquidity providers op Euronext en Tom. Onze organisatie heeft een platte structuur, is informeel van aard en sterk resultaat gericht.

Om onze groei vorm te geven zijn wij op zoek naar:

Senior OPTIEHANDELAREN

Functiebeschrijving
Als senior optiehandelaar ben je verantwoordelijk voor een aantal fondsen of index die je volledig zelfstandig handelt. Er wordt van je verwacht dat je allround bent en actief op zoek gaat naar opportunityís. Afhankelijk van je capaciteiten is het verder mogelijk dat je ook verantwoordelijk bent voor het functioneren van andere collega handelaren. Je staat hen in dat geval, zowel theoretisch als in de praktijk, continu bij. Daarnaast overleg je continu met de andere handelaren over de financiŽle markten.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand met universitair niveau, die relevante werkervaring heeft in de optiehandel, bij voorkeur op Euronext/Liffe of Eurex. Je bent zelfstandig en beschikt over zeer goede analytische en rekenkundige vaardigheden. Daarnaast ben je nauwkeurig, resultaatgericht en kan je gestructureerd werken.

Arbeidsvoorwaarden
In overleg naar ervaring, tevens uitstekende bonus mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. E. de Groot via 020-5300380. Sollicitaties voorzien van cv en motivatie naar info@323trading.nlTrader / Analist

Functiebeschrijving
In deze functie krijg je een korte opleiding die het theoretische deel combineert met de praktijk; onder intensieve begeleiding ga je al snel daadwerkelijk handelen en onderzoek doen. Het is de bedoeling om "de markt" te verslaan met de kennis die je bij ons opdoet en je eigen intelligentie. Continu scherp zijn, snel zware beslissingen kunnen nemen, slimmer zijn dan de onbekende tegenpartij kenmerken deze functie.

Functie-eisen
- Wij zoeken mensen die de universiteit hebben afgerond met een bovengemiddeld resultaat
- Je hebt affiniteit met de handel en de effectenbranche
- Je hebt een bovengemiddelde rekenvaardigheid - Je bent zelfstandig
- Je toont veel initiatief en bent fanatiek
- Verder beschikt je over zeer goede analytische vaardigheden en ben je een echte "winnaar"
- Werkervaring is niet vereist.

Arbeidsvoorwaarden
Aanvangsalaris, afhankelijk van opleiding, 30000 tot 35000 euro per jaar met zeer uitstekende bonussen. Reiskosten worden vergoed.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. E. de Groot via 020-5300380.
Sollicitaties voorzien van cv en motivatie naar info@323trading.nl
Untitled Document

323 Trading BV | Nieuwezijds Voorburgwal 120-4 | 1012 SH Amsterdam | Tel: 020-5300380 | Fax: 020-5300388